Tuesday, September 13, 2011

The cliff



Yes, it's there :) Just behind these trees. A steep drop of several tens of meters to the sea. Ontika, North-East of Estonia.

5 comments:

  1. suurepärane maalialus (alusmaal) - ma armastan selliseid perspektiiviga vaateid. Esiplaanil taimestik kui peen joonis, värvivarjundid kõrrepõllus, silmapiiril tume triip ja metsakontuur. Taevas imeilus sügav toonirikas ultramariin ja tsinkvalge. Jumalik pilt, pean selle vist sinu loal teostama? Õigusi omad Sina?

    ReplyDelete
  2. Fotole? Ju vist siis mina kui pildistaja - aga Sinu jaoks - mis iganes õigusi Sa soovid, nad on Sinu. Anna teada, kui soovid suurt faili.

    ReplyDelete
  3. aga ma võtangi selle ette....kui saabub mu hetk - Sinu loal. Suurt faili ei olegi vaja, meeleolu on "püütud". Mind inspireerivad mitmed Su pildid, kui aus olla. Nagu oleks ise kohal olnud. Imelik, tõepoolest.

    ReplyDelete
  4. täpsustus: maalin õlivärvidega, fotodelt ei ole siiani maalinud, aga natuurist küll. Su foto mõjus kui alusmaal.

    ReplyDelete
  5. Jah ... fotograafiaga on üks naljaks (? imelik? müstiline?) asi. Läbi kaamera vaatad Sa maailma (asju ja inimesi selle sees) hoopis teisti kui muidu. Ja see väide ei ole üldsegi mingi lõtv metafoor vaid omab päris konkreetset sisu. Jutt on teravustamisest. Ükskõik, kas teed seda käsitsi või teeb seda kaamera automaatika – tulemusena Sa asetud ise (projekteerud) sellele kohale, mida pildistad. Ja Sinust jääb sinna jälg! Ma ei oleks nii arvama hakanud, kui poleks juba ammu enne fotograafiat tegelenud ühe teise asjaga (tead ju, millest räägin), kus see päris otseselt tajutav oli ... siinkohal niipalju ...

    ReplyDelete